Βίλα Ορίζοντας - Olive Stone Villas στη Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης

Βίλα Ορίζοντας

Η Βίλα Ορίζοντας έχει συνολική επιφάνεια 70 τ.μ και εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο είναι το ευρύχωρο καθιστικό, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα κι ένα μικρό μπάνιο με ντουζιέρα. Στο χώρο αυτό η αρχιτεκτονική και η επίπλωση συνδυάζουν το παραδοσιακό με το μοντέρνο.

Ο πέτρινος τοίχος, το τζάκι, η εμφανής ξύλινη σκεπή και τα ωραία χρώματα θα κερδίσουν αμέσως την προσοχή σας. Εδώ μπορούν, αν χρειαστεί, να φιλοξενηθούν ένα ή δύο άτομα στον τριθέσιο καναπέ που γίνεται δύο μονά κρεβάτια. Το μεγάλο μπαλκόνι του καθιστικού έχει θέα την πισίνα και τον κήπο. Μπαλκόνι έχει και η κουζίνα.

Μια εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στον όροφο όπου βρίσκεται μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και το μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα. Το άνετο μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας έχει θέα τον ελαιώνα και τον όμορφο οικισμό του Φρυνίου.

Η Βίλα Ορίζοντας μπορεί να φιλοξενήσει 2 – 4 άτομα.Ανακαλύψτε άλλες Βίλες

Βίλα Δροσιά

Η βίλα Δροσιά έχει συνολική επιφάνεια 80 τ.μ και εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο είναι το ευρύχωρο καθιστικό, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα κι ένα μικρό μπάνιο με ντουζιέρα.

Βίλα Ελιά

Η βίλα Ελιά είναι διώροφη και έχει συνολική επιφάνεια 60 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από το καθιστικό, την κουζίνα και ένα μικρό μπάνιο με ντους.