Βίλα Δροσιά - Olive Stone Villas στη Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης

Βίλα Δροσιά

Η βίλα Δροσιά έχει συνολική επιφάνεια 80 τ.μ και εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο είναι το ευρύχωρο καθιστικό, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα κι ένα μικρό μπάνιο με ντουζιέρα. Στο χώρο αυτό η αρχιτεκτονική και η επίπλωση συνδυάζουν το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Ο πέτρινος τοίχος, το τζάκι, η εμφανής ξύλινη σκεπή και τα ωραία χρώματα θα κερδίσουν αμέσως την προσοχή σας. Εδώ μπορούν, αν χρειαστεί, να φιλοξενηθούν ένα ή δύο άτομα στον τριθέσιο καναπέ που γίνεται δύο μονά κρεβάτια. Το μεγάλο μπαλκόνι του καθιστικού έχει θέα την πισίνα και τον κήπο. Μπαλκόνι έχει και η κουζίνα.

Μια εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στον όροφο όπου βρίσκεται μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και το μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και στήλη ντους-υδρομασάζ. Το άνετο μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας έχει θέα τον ελαιώνα και τον όμορφο οικισμό του Φρυνίου.

Η βίλα Δροσιά μπορεί να φιλοξενήσει 2 - 4 άτομα.Ανακαλύψτε άλλες Βίλες

Βίλα Ελιά

Η βίλα Ελιά είναι διώροφη και έχει συνολική επιφάνεια 60 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από το καθιστικό, την κουζίνα και ένα μικρό μπάνιο με ντους.

Βίλα Ορίζοντας

Η Βίλα Ορίζοντας έχει συνολική επιφάνεια 70 τ.μ και εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο είναι το ευρύχωρο καθιστικό, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα κι ένα μικρό μπάνιο με ντουζιέρα.