Διαμονή - Olive Stone Villas στη Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης

Διαμονή

Όλες οι κατοικίες είναι δίχωρες και εκτείνονται σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει ένα ευρύχωρο καθιστικό, μια άνετη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μικρό μπάνιο με ντουζιέρα. Στο καθιστικό υπάρχει ένας τριθέσιος καναπές που γίνεται δύο μονά κρεβάτια. Το μεγάλο μπαλκόνι του καθιστικού έχει θέα την πισίνα και τον κήπο.

Μια μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στον όροφο όπου υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και το μεγάλο μπάνιο. Από το μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας βλέπετε τον όμορφο οικισμό του Φρυνίου, που είναι χτισμένος στην πλαγιά δυτικά του συγκροτήματος και αισθάνεσθε το δροσερό αεράκι που έρχεται από τη θάλασσα του Αγίου Ιωάννη.

Οι βίλες είναι ιδανικές για ζευγάρια, αλλά μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και οικογενειών έως τέσσερα άτομα.

Βίλα Δροσιά

Η βίλα Δροσιά έχει συνολική επιφάνεια 80 τ.μ και εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο είναι το ευρύχωρο καθιστικό, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα κι ένα μικρό μπάνιο με ντουζιέρα.

Βίλα Ελιά

Η βίλα Ελιά είναι διώροφη και έχει συνολική επιφάνεια 60 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από το καθιστικό, την κουζίνα και ένα μικρό μπάνιο με ντους.

Βίλα Ορίζοντας

Η Βίλα Ορίζοντας έχει συνολική επιφάνεια 70 τ.μ και εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο είναι το ευρύχωρο καθιστικό, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα κι ένα μικρό μπάνιο με ντουζιέρα.